+4021 255 7211 office@mattdesign.ro

MOBILIER INTERIOR

”A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away. ” – Antoine de Saint-Exupery –

Proiect 1
Apartament Primaverii

Apartament amenajat in stil modernist, cu tendinte eclectice in living si dormitor. Confortul si functionalitatea au fost principiile care au stat la baza proiectului. Atmosfera eleganta si spatiul armonios au fost regizate prin melanjul dintre liniile drepte si culorile calde. Un accent special s-a pus asupra camerei copilului, luand-se in considerare preferintele si pasiunile acestuia. S-au delimitat trei spatii cu functiuni distincte: zona de lucru, zona de joaca si zona de odihna. Design-ul acestui apartament este bine pretat pentru familiile care isi doresc un spatiu cald, primitor, dar in acelasi timp modern si stilat.

Proiect 2
Vila Dascalu

O casa la rosu este o provocarea pentru orice designer, deoarece ii ofera o mare libertate in a gandi un spatiu deosebit. Acest proiect este dovada unei frumoase colaborari intre designer si client. Intreaga amenajare este o reflexie a stilului modernist pe care si l-au dorit acestia. Gama cromatica este inundata in tonuri de gri intrerupte de accente, de culori. Reflexiile suprafetelor lucioase din MDF accentueaza continuitatea liniilor din intreaga casa. Formele geometrice simple completeaza ansamblul armonios si bine inchegat prin jocul tonurilor si texturilor.

Proiect 3
Garsoniera

Garsoniera este tipul de proiect ce necesita inspiratie si ingeniozitate pentru a satisface cerintele, intr-un spatiu redus.
Corpurile de mobilier, modulare si flexibile, trebuie sa raspunda mai multor functiuni. Un pat rabatabil, ascuns in timpul zilei in spatele unei biblioteci, ar rezolva lipsa catorva metri patrati intr-o garsoniera. Design-ul acestui proiect ne ofera aceasta posibilitate cu un buget adaptat pentru fiecare client in parte. Jocul de forme si culori dilata vizual spatiul, oglinda aplicata pe usile dressing-ului contribuind in egala măsura la acest fenomen. Un spatiu prinde viata prin exprimarea personalitatii si cerintelor fiecarui client in parte.

Proiect 4
Garsoniera

Nu putine sunt momentele cand am interactionat cu proprietari de garsoniere ce se aflau in imposibilitatea de a-si organiza spatiul. Compartimentarea “open space”, specifica tendintelor actuale de amenajare, ofera mijlocul prin care se poate proiecta un spatiu unitar intre zona de zi si bucatarie. Prezentul proiect ofera un design calm prin forma si indraznet prin culoare. Nuanțele de albastru din living vin in armonie cu tentele de negru ale frontului de bucatarie. Delimitarea dintre bucatarie și living se face prin masa de bar, o tranzitie bine proporționata. Corpurile de bucatarie, elegante si imbietoare, sunt innobilate de sticla vopsita. Fiecare spatiu este personalizat de designer, iar mobilierul este creat pentru clienti si pentru confortul acestora.

Proiect 5
Magazin Victoriei

Caracterul comercial al acestui spatiu a impus crearea unui impact intens asupra clientilor. Dimensiunile reduse ale amplasamentului au necesitat creare unei iluzii optice pentru redimensionarea vizuala a spatiului. Acest fenomen a fost creat de oglinda situata pe peretele din spate, ce reflecta mobilierul lucios si formele curbe. Accentul s-a pus insa pe produsele comercializate deoarece, dupa cum bine spunea Andre Gide, “Arta inseamna a zugravi un subiect particular cu destula forta pentru a cuprinde in el generalitatea de care depindea”.

Mobilier Comercial

Daca proiectele de mobilier interior ti-au starnit interesul, poti vedea aici lucrarile de mobilier comercial.